Din lokale tømrer i Virum

Erfaren tømrer med kunden i fokus

ML Håndværk har stor erfaring med tømrerarbejde og leverer altid høj kvalitet, god service og løser opgaven til den aftalte pris. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvis du er på jagt efter en pålidelig tømrer i Virum.

Hvis du vælger at bruge ML Håndværk, kan du være sikker på holdbare løsninger og flotte afslutninger uanset opgavens størrelse. Du møder en tømrer med stor passion for gode byggematerialer og bæredygtige løsninger, der ønsker, at din opgave bliver løst præcis, som du gerne vil have.

Ved at vælge ML Håndværk får du en tømrer, som har stort kendskab til lokalområdet omkring Virum, vægter pålidelighed højt og har en høj faglig passion for faget.

 

Tømrer med kundetilfredshed i højsædet

Hos ML Håndværk går vi utrolig meget op i at levere et godt resultat, ligesom vi bestræber os på at levere god service og rådgivning hele vejen igennem projektet. Vi tager altid en god snak med vores kunder omkring projektet, således at det sikres, at der er forventningsafstemt fra start. Sådan opnår vi gode resultater og høj kundetilfredshed. Står du og mangler en pålidelig og alsidig samarbejdspartner til tømrerarbejde eller andet håndværk så kontakt os. Vi kan helt sikkert hjælpe dig i mål med dit projekt.

 

Alt fra renovering af badeværelse til montering af døre og vinduer

ML Håndværk har erfaring med en bred palet af tømreropgaver, og porteføljen tæller blandt andet entrepriser, renovering/montering af døre og vinduer og arbejde i forbindelse med montering eller renovering af køkkener eller badeværelser. Vi kan med garanti løse netop den opgave, du har behov for, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du bliver 100% tilfreds med det arbejde, vi udfører. Så hvis du har brug for en alsidig tømrer, der kan klare alle typer af tømreropgaver, så er ML Håndværk i Virum et rigtig godt bud.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os hvis du har brug for en kompetent og grundig tømrer, der sætter en ære i at løse dit byggeprojekt inden for aftalte tidsramme og budget.
Som din lokale tømrer i Virum besøger ML Håndværk altid sine kunder inden opstart af byggeprojektet.
Vi gennemgår dine drømme og behov og kommer med faglig sparring og rådgivning, så opgaven kan løses bedst muligt og med udgangspunkt i dine ønsker.

Kontakt os for et tilbud

Står du med et kommende projekt, hvor ML HÅNDVÆRK APS kan være behjælpelige?
Så send os en forespørgsel og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Send forespørgsel